Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
budapest-lomtalanitas

Miért nem érdemes megvárni az fkf-et lomtalanítani?

Lomtalanitas · 11 hónapja
Tegyük együtt szebbé és tisztábbá Budapestet! Miért várná meg az éves ingyenes lomtalanítást, ha tehetősebb állampolgár? Teljesen megértem, hogy spórolni szeretne, de gondoljon arra is, hogy egy évközi céges lomtalanítás milyen olcsó lehet, főleg, ha a lomok között találunk egy két antik bútort.

Teljesen elszigetelt tárlóhelyeken sokszor nagyon veszélyes tárolni bútorokat, ruhákat, szemetet, vegyszereket együtt higiéniai okok és tűzveszély végett.

A túlzsúfolt házban vagy lakásban a rendrakás és a takarítás is nehezen megy, az ilyen lakások kitűnő menedéket biztosítanak a kártevőknek, főleg ha még tapasztalható nedvesség is, s a szagok elárasztják a lakásokat, folyosókat is. A túlzsúfolt, kacatokkal teli ingatlanban fokozódik a tűzveszély, s még sorolhatnánk a negatív hatásokat, melyek nem állnak meg a beteges gyűjtő otthonának ajtajában, hanem egész közösségeket veszélyeztetnek.

Ajánlom magamat, mint profi lomtalanító szakember. Látogasson el honlapomra és nézze meg referenciáimat: https://www.koltozteteslomtalanitas.hu diszkréten teljes megbízhatósággal dolgozunk. Ha további kérdései merülne fel a Budapest lomtalanítás szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatosan, akkor Ne várjon másokra, spóroljon a saját idejével - keressen minket bizalommal! Hívjon most a +36 70 425 7177 -es telefonszámon, elég, ha megcsörget még aznap visszahívjuk! Vagy írjon a koltozteteslomtalanitas.hu@gmail.com emailcímre.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Lomtalanitas
Miért fizetne sokkal többet ugyanazért a munkáért? Több éves szakmai tapasztalattal és rendkívül alacsony árakkal állunk szolgálatára lomtalanítás, költöztetés és a szállítás területén Budapesten és környékén. Diszkréten végezzük munkánkat, autóinkba nyomkövető van beszerelve!